سرچشمه ی همه ی فساد ها بیکاری است، شیطان برای دست های بیکار، کار تهیه می کند

پاسکال

تردد و فعالیت زنان در آچه اندونزی در شب محدود شد

شامگاه

مجموعه:اخبار
تاریخ:1394/03/20

تردد و فعالیت زنان در آچه اندونزی در شب محدود شد

روزنامه 'جاکارتا پست' اندونزی روز چهارشنبه با استناد به بخشنامه ای که هفته گذشته صادر شده است، نوشت که فعالیت زنان در مکان های مختلف از ساعت 23 نیز ممنوع شده است.

اردیبهشت ماه امسال شمال منطقه آچه اندونزی نیز قانونی را تصویب کرد که براساس آن مدارس باید نسبت به تفکیک دانش آموزان پسر و دختر اقدام کنند.

اکثر مردم آچه مسلمان بوده و در این استان اندونزی قوانین اسلامی حاکم است. آچه از سال 1959 تا سال 2001 دایراه ایستیموا آچه، از سال 2001 تا 2009 نانگگروئه آچه دارالسلام و از سال 2009 به نام آچه خوانده می شود.

سوار شدن زنان بر موتورسیکلت هایی که راننده مرد دارند نیز سال 2013 در آچه به عنوان یکی از پرجمعیت ترین مناطق اندونزی ممنوع شد.

حال شهردار آچه در بخشنامه ای فعالیت زنان در مکان های مختلف از جمله در رستوران ها، مراکز ورزشی، کافی نت ها و مراکز گردشگری زنان را پس از ساعت 23 ممنوع کرده است، مگر اینکه زنان توسط شوهرانشان یا سایر مردان خانواده همراهی شوند.

این بخشنامه همچنین حضور کودکان در مکان های عمومی را از ساعت 22 منع کرده است.

'لیزا ساسودین جمال' از مقامات شهرداری آچه، گفت: فعالیت زنان تا اواخر شب آن ها را در برابر آزار و اذیت جنسی آسیب پذیر می کند.

وی گفت: ما این موضوع را کاملا مطالعه کرده ایم و این بخشنامه در راستای قانون کار صادر شده است.

وی گفت: هدف ما حفاظت از کارکنان زن به ویژه کسانی است که در نقاط مرتبط با سرگرمی فعالیت می کنند.

پلیس شریعت آچه اندونزی از سال 2013 نیز از تمام زنان از هر آیینی خواسته است به عنوان نشانه ای از احترام در آچه که قوانین شریعت در آن اجرا می شود، حجاب را رعایت کنند.

استان آچه اندونزی که 119 جزیره و پنج شهر را شامل می شود 58 هزار و 375 کیلومتر مربع مساحت و بیش از چهار میلیون و 500 هزار نفر جمعیت دارد و تا اندازه ای از خودمختاری برخوردار است.

از سال 2005 میلادی اندونزی به این استان اجازه داد قانون شریعت را در آن اجرایی کند. این موافقت بخشی از یک توافق صلح است که برای پایان دادن به سه دهه مبارزه آچه برای استقلال انجام شد.

براساس برخی آمارها 98 ممیز شش درصد جمعیت این استان مسلمان هستند و تعداد اندکی مسیحی، هندو و بودایی در آچه اندونزی زندگی می کنند.

آچه مرکز ورود اسلام از طریق تجار مسلمانی بود که از طریق تنگه ملاکا وارد این ناحیه شدند و سپس اسلام را به سایر نقاط اندونزی گسترش دادند.

منبع: ایرنا

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست

حضرت علی علیه‌السلام